Välkommen till vår hemsida

Denna hemsida kommer handla om skillnaden mellan klassisk konst samt konst man skapar via datorer samt andra enheter såsom iPads samt andra program som är kopplat till elektronik. Ett mycket populärt verktyg heter Photoshop som används väldigt frekvent jorden runt. Med klassisk konst så innebär vi konst som skapas via en pensel eller penna. Det kan även vara konst som skapas via oljebaserade färger alternativt vattenbaserade färger. Skillnaden kan se väldigt annorlunda ut men i grund och botten är det samma typ av kreativitet som används för att skapa vackra samt betydelsefulla konstverk.

Det ända som skiljer är vilka typer av redskap man använder sig av. Exempel på sådan konst finner ni på dessa hantverkarsidor, de är verksamma som målare samt badrumsrenoverare. Målare använder sig av samma verktyg som klassisk konst det vi säga de använder sig av en pensel när de skapar konst. Samma sak när det ska utföras en badrumsrenovering, då använder man ofta en digital plattform som gör en skiss/ritning på hur badrummet ifråga ska se ut efter renoveringen. Mer information gällande dessa företag kommer inom kort. För att kika på deras hemsida klickar ni här för målarfirman samt här för badrumsrenoverings företaget. Badrum i Tierps Kommun berättar: Vi har en gedigen samt lång erfarenhet inom badrum samt badrumsrenoveringar. Vi åtar oss varje projekt med glädje. Vi utgår hela tiden efter kundens önskemål för att i slutändan kunna presentera ett resultat just du ska vara hundra procent nöjd med. Kontakta oss redan idag för att ta reda på mer om vad vi kan stå till tjänst med gällande dina renoveringsplaner för ditt badrum.

Med en gedigen kompetens i hela tryckprocessen, från idé och original till distribution med leveransgaranti, har vi varit Österlens leverantör av alla typer av grafiska produkter sedan 1964. För oss är inget jobb för litet eller för stort, vi ger oss in i alla projekt med största engagemang. Vi är lokalt förankrade och all tillverkning sker i Skåne.
Använd gärna formuläret för att kontakta oss så berättar vi mer!

Med en gedigen kompetens i hela tryckprocessen, från idé och original till distribution med leveransgaranti, har vi varit Österlens leverantör av alla typer av grafiska produkter sedan 1964. För oss är inget jobb för litet eller för stort, vi ger oss in i alla projekt med största engagemang. Vi är lokalt förankrade och all tillverkning sker i Skåne.
Använd gärna formuläret för att kontakta oss så berättar vi mer!

Vi kommer återkomma med mer information inom kort.

Samla lån, privatlån, blancolån? Vi reder ut begreppen

Det här är en text som förklarar och beskriver viktiga begrepp för dig som ska låna pengar. Det är viktigt att känna till terminologin för att kunna låna pengar till så bra ränta som möjligt – oaktat om det gäller ett billån eller ett blancolån.

Lånemarknaden kan ibland vara knepig att förstå. Det finns en mängd olika banker och sidor där man snabbt kan jämföra lån via diverse kreditinstitut som erbjuder lån på både kort och lång sikt till privatpersoner. I grunden är det mycket bra att privatpersoner har en stor valfrihet i fråga om vem de kan låna av samt vilka lånetyper de kan välja mellan – men för att kunna göra ett bra och underbyggt beslut behöver man veta om några grundläggande begrepp om lånemarknaden.

Privatlån – privata konsumtionslån

Privatlån är helt enkelt lån för privata ändamål. Privatlån behöver inte vara för något särskilt inköp – utan handlar som regel om att man behöver låna för privata inköp. Det är vanligt att ta ett privatlån när man behöver låna pengar för att köpa inredning till en ny lägenhet man har köpt eller för att göra något annat större inköp. Många anser att privatlån är särskilt attraktiva då du inte behöver ställa det du köper för lånebeloppet som säkerhet för lånet – vilket många uppskattar. Det är också vanligt att man tar ett privatlån för att köpa en bil. Det kan vara dyrt att ta ett billån, exempelvis om man tar ett specifikt billån av ett så kallat banklån inför bilköp som det så vackert kallas. Eller ett billån av en bilåterförsäljare, då kan det ibland vara mer förmånligt att ta ett privatlån än ett vanligt billån, sett till räntevillkoren.

Blancolån – vanligt för kontantinsatsen

Blancolån är i praktiken en synonym till privatlån. Båda två har den gemensamma nämnaren att det är lån utan krav på någon typ av säkerhet och att lånebeloppet spenderas för privata ändamål. Nu för tiden förknippas ofta blancolån med den typen av lån som många tar för att finansiera kontantinsatsen. 

Många privatlån och blancolån? Samla krediter och lån enkelt

Det är vanligt att man har ett antal privatlån, blancolån och billån. Då kan du samla lån. Genom att samla lån så får du en lägre kostnad för lånet då du flyttar över alla lån till en och samma bank – samla lån kan leda till mycket lägre kostnader för dig. Samla lån är en bra metod för att få ner kostnaderna och få ordning på sin ekonomi. Det vi säga att få ordning på sina lån utan säkerhet