Stor efterfrågan på tryckeri i Stockholm

Det är för närvarande många som vill ha hjälp av en tryckerifirma i Stockholm. Det råder stort intresse för såväl digitaltryck, offsettryck och variabeltryck samt andra typer av tjänster som tryckerier erbjuder. Vår leverantör inom tryckeri växlar nu upp för att kunna möta det stora intresset.

Med en gedigen kompetens i hela tryckprocessen, från idé och original till distribution med leveransgaranti, har vi varit Österlens leverantör av alla typer av grafiska produkter sedan 1964. För oss är inget jobb för litet eller för stort, vi ger oss in i alla projekt med största engagemang. Vi är lokalt förankrade och all tillverkning sker i Skåne.
Använd gärna formuläret för att kontakta oss så berättar vi mer!

För ett antal år sedan var det en del personer som förutspådde att behovet av tryckt fysiskt material skulle minska markant, i takt med att samhällets digitalisering tilltog. I den bedömningen låg att man tänkte att visitkort, flygblad och annat skulle övergå till digital form och digitala produkter. Även om digitaliseringen har inneburit att många produkter blivit digitala, så finns det fortfarande en stor efterfrågan på tjänster från tryckerier i Stockholm. Fysiskt, tryckt material, kommer alltid behövas i samhället, både i näringslivet, i offentlig sektor och för privata ändamål. Det kommer aldrig gå att ersätta fysiskt material med digitalt material helt och hållet – det kommer behövas både digitalt material och fysiskt material. Istället ser man en utveckling där tryckmetoderna digitaliseras – det är lätt att hitta tryckeri Stockholm som erbjuder tryckeriformer med digitala inslag. Om du är intresserad av att veta mer om detta kan du läsa nedan om digitaltryck samt vilka tryckeri Stockholm som erbjuder detta.

Digitaltryck i Stockholm

Digitaltryck är en ny metod som används av flera olika tryckerier. Det är en metod som innebär att det som ska tryckas överförs via digital väg, via information som datalagras, för att sedan tryckas på det material som det ska tryckas på. På så sätt behöver inga tryckplåtar användas. Det är ofta mycket lämpligt med digitaltryck när man behöver trycka mindre mängder av material. Med hänsyn till att processen är digital så går det att göra justeringar när så krävs, även om justeringar behöver göra nära in på tidpunkten för trycket. Ur miljösynpunkt är det ett väldigt bra sätt att trycka på då pappersåtgången är mindre. Vår digitaltryckare har möjlighet att bistå er med alla former av digitalt tryck.

Fördelarna med offsettryck

Offsettryck är den klassiska tekniken för tryckning. Den första tekniken inom offsett utvecklades i England under det sena 1800-talet, då tryckte man på metall. Men i början av 1900-talet började man trycka med offsett på papper i USA. Idag är det en mycket vanlig teknik som använs över hela världen och är kutym när det gäller tryck av tidningar, trycksaker och liknande. Det är en väldigt bra metod som är särskilt priseffektiv när det gäller tryck av stora volymer, men det är inte att föredra vid mindre volymer. Om man ska trycka upp stora mängder broschyrer, block, foldrar, visitkort eller liknande är det därför ofta lämpligt med offsettryck.

Då är det lämpligt med variabeltryck – vanligt hos tryckerier

Om du letar efter tryckeri Stockholm som kan hjälpa till med trycksaker, bör du först veta om vad det är du behöver trycka. Variabeltryckeri är ett bra sätt att gå till väga om man har för avsikt att på detaljnivå kunna styra hur tryckningen och utseendet sker av varje trycksak. Det kan till exempel vara att man vill trycka många pärmar, där varje pärm ska få ett eget utseende. Det är vanligt med variabeltryck inom reklambranschen när man vill genomföra olika kampanjer för marknadsföring och reklam, där varje trycksak ska anpassas på ett specifikt sätt för varje kund. Variabeltryck innebär att man kan trycka tiotusentals exemplar där varje exemplar får en unik utformning. Ett tryckeri Stockholm kan hjälpa med variabeltryck för både papper, trä, metall och annat lämpligt material. Tryckerier kan ofta erbjuda variabeltryck till bra priser utifrån dina önskemål och behov, priset styrs mycket av material och vilken tid i anspråk arbetet tar.

I samband när vi planerade nästa företagsevent på jobbet så brainstormade vi vad vi skulle kunna ha för aktivitet, vi hade redan gjort alla möjliga saker som att ha gruppaktiviteter, ha stand-up komiker, paintball, lazer game med mera. Vi fick sitta bra länge och fundera men till slut kom vi fram till något annorlunda och unikt.

En i gruppen kom med det briljanta förslaget att boka en trollkarl och skapa en magisk afton för alla på företaget där vi hade levande kandelabrar där vi alla skulle klä ut oss till vår favorittrollkarl på film, det skulle kunna vara Gandalf, Harry Potter, Lord Voldemort, Saruman eller till exempel Albus Dumbledore. 

En jättekul idé och initiativ tyckte vi. Vi var dock inte säkra på var vi skulle ha våra aktiviteter ännu, vi tänkte att vi antingen skulle ha den i Stockholm eller Göteborg så isåfall skulle vi boka trollkarl i Stockholm eller en trollkarl i Göteborg beroende på var vi skulle ha konferensen. 

Det landade på att vi skulle ha våra magiska aktiviteter i Stockholm denna gång då det finns många unika och coola källarvalv ibland annat Gamla Stan som vi tyckte passade som tema för våra aktiviter både för de små samt de äldre samt våra aktiviteter Stockholm tema vi hade för de som hade med sig aktivitetspassen.

Nästa del blev att kolla vilken trollkarl vi skulle ha då det finns ganska många olika, vi ville ha en som var ett proffs och som jobbat för en del större företag sen innan, så vi visste att vi skulle få en kvalitetsshow. 

Det tog ett tag efter en massa googlande men vi hittade rätt magiker som var fantastisk, riktigt otrolig show körde han. Det var en massa eld, tankeläsning och han involverade publiken i olika nummer. Ingen förstod iöverhuvudtaget hur han bar sig åt. Bland det mest fantastiska vi sett.  Detta är en aktivitet vi sent kommer glömma en helt magisk afton bjöds vi på.

Kvällen fortsatte och natten lång och efter showen stannade magikern kvar och körde några extratrick, han uppskattade nog att vi var så glade och verkade gilla trolleri. I alla fall var det vad han sa. Han berättade att han brukade åka runt i Sverige och även i andra länder och uppträda över 200 dar per år. Helt otroligt, han måste aldrig vara hemma haha. 

Vi måste nog säga att detta var en av de mer lyckade personalfesterna vi haft faktiskt, kan verkligen rekommendera alla att boka en riktigt bra trollkarl till firmafesten, vi kommer definitivt göra det igen nån gång framöver då det var succé. 

Vi ser redan fram emot nästa fest med företaget, då funderar vi på att dansa zumba, det kommer nog se fantastiskt roligt ut när Bosse på företaget kommer rocka loss, han brukar bjuda på sig själv och alla skrattar. Han är en skön kille. 

Det var nog allt jag hade att skriva det här för denna gång, men jag återkommer med mer spännande saker framöver. Hoppas alla läsare får ett fortsatt trevligt år och att ni testar att boka en trollkarl till er firmafest i Stockholm, Göteborg eller om det nu är i Haparanda ni ska ha den.

Läs mer om denna trollkarl på hans hemsida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *